Ωμή απειλή της Ρωσίας στην Ιταλία! «Συνέλθετε για να μη φτάσουμε σε μη αντιστρέψιμες συνέπειες»

Author

Categories

Share

Ξεπέρασε τα όρια και στην Ιταλία το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας! Εκπρόσωπός του κάλεσε τη Ρώμη να «συνέλθει», ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες και μάλιστα «μη αναστρέψιμες»!

Τις απειλές της Ρωσίας στην Ιταλία φέρνει στο φως δημοσίευμα της La Repubblica. Σύμφωνα με αυτό, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διεμήνυσε ότι η Ρώμη, αλλά κι άλλες πρωτεύουσες στην Ευρώπη, πρέπει να συνέλθει, για να μην φτάσουμε σε μη αντιστρέψιμες συνέπειες!

Η απειλητική προς την Ιταλία, κι όχι μόνο, δήλωση έγινε από τον Αλεξέι Παραμόνοφ, υπεύθυνο του τομέα ευρωπαϊκών θεμάτων του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Οι κυρώσεις δεν είναι δική μας επιλογή. Δεν θέλουμε, η λογική του Γάλλου υπουργού οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ, ο οποίος κήρυξε ολικό χρηματοοικονομικό πόλεμο στην Ρωσία, να βρει θιασώτες στην Ιταλία, προκαλώντας μια σειρά από μη αντιστρέψιμες συνέπειες», δήλωσε ο Παραμόνοφ.

«Στη Ρώμη, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, περιμένουμε να συνέλθουν, να θυμηθούν τα βαθιά συμφέροντα των λαών τους και τις ειρηνικές σταθερές των προσδοκιών της εξωτερικής πολιτικής τους», συμπλήρωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share