Οπαδοί Πανιωνίου: “Μη διανοηθείτε να αλλάξετε ΑΦΜ”

Author

Categories

Share

Ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε στη Superleague 2 και ήδη άρχισαν τα… σενάρια για το μέλλον του συλλόγου, με τους οπαδούς της ομάδας να προειδοποιούν πάντως για το ενδεχόμενο αλλαγής ΑΦΜ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι “Πάνθηρες”, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία και υπενθυμίζουν τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου “κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου”.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Πανιωνίου

«Η χθεσινή συνέλευση (όπως και όλες οι συνελεύσεις του Ιουλίου) στην Θύρα 3 είχε την αύρα που αναζητάμε να νιώθουμε σε όλο το Πανιώνιο φάσμα.

Πολυφωνία, σεβασμός, παραγωγή ιδεών, τοποθετήσεις καθαρών και αμόλυντων ανθρώπων με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον όχι το ατομικό.

Ειπώθηκαν πολλά και καλά. Το πιο ηχηρό όμως απ’ όλα που αποφασίστηκαν είναι το εξής :

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης, ιδρύθηκε στις 14.9.1890, στην Σμύρνη. Έχει χρώματα μπλε και κόκκινο. Ο Δημητρός Δάλλας τον κράτησε στην ζωή, εν Αθήναις το 1922 και μέσω άλλων μας έδωσε την σκυτάλη.

Όποιος διανοηθεί να παίξει με την ιστορία του Συλλόγου μέσω αλλαγών ΑΦΜ και έδρας ή «τροποποιήσεων» σήματος και χρωμάτων, θα μας βρει ενωμένους εναντίον του.

Κοράκια και αρπακτικά του ποδοσφαίρου .. μακριά. Οι πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας είναι επικίνδυνες. Ο Πάνθηρας ζώο υπομονετικό, στρατηγικό και επιθετικό.

Να έχετε όλοι το νου σας…»

Πηγή: newsit.gr

Author

Share