Ορέστης Τζιόβας για Πέτρο Φιλιππίδη: Ήταν αυταρχικός, δεν έπεσα και από τα σύννεφα

Author

Categories

Share

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, μιλώντας στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός -μεταξύ άλλων – αναφέρθηκε στο λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, στις δύσκολες οικονομικά περιόδους που έχει περάσει, αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη. 

«Σίγουρα υπάρχουν μεγάλοι ηθοποιοί που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν γίνει γνωστές και δεν έχουν καταγγελθεί», σημείωσε ο Ορέστης Τζιόβας. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός, για  αυτά που κατηγορείται δεν είχα άμεση εικόνα αλλά δεν έπεσα και από τα σύννεφα. Δεν υπήρχε καλή εικόνα για εκείνον. Στη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη υπήρχε αλαζονεία, ήθελε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει. Ήταν χειριστική η συμπεριφορά του» είπε επίσης ο ηθοποιός, σχολιάζοντας για τους δύο συναδέλφους του που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες εναντίον τους στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo.

«Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να τα παρατήσω»

«Φυσικά και υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά. Υπάρχει οικονομικός ανταγωνισμός, άνθρωποι που δέχονται δουλειές με λιγότερα χρήματα. Βγαίνουν συνεχώς νέοι ηθοποιοί. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να τα παρατήσω, αλλά την αγαπάω αρκετά αυτή τη δουλειά», παραδέχτηκε ο Ορέστης Τζιόβας. «Όταν μένεις από χρήμα ξαφνικά, ψάχνεις και κάνεις κάτι άλλο. Έχω δουλέψει πολύ στην εστίαση και πριν 3 χρόνια δούλευα στην κουζίνα ενός μαγαζιού με φαγητό», πρόσθεσε. 

«Μου έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι»

«Πρόσφατα ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, για να μιλάω και να μοιράζομαι», αποκάλυψε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Δε μου έχει γίνει πρόταση για κάποιο σόου, θα με ενδιέφερε η παρουσίαση. Μου έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, μου ταιριάζει, είμαι αρκετά επικοινωνιακός, έχω χιούμορ πιστεύω θα μου ταίριαζε η αλληλεπίδραση με τον κόσμο», σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με όσα συζητάει να κάνει τηλεοπτικά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share