Ορλάντο Μπλουμ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στο Κίεβο και συζήτησαν για τα παιδιά του πολέμου

Author

Categories

Share

Ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας και συζήτησαν για την προστασία των παιδιών από τον πόλεμο και το μέλλον τους. Ο διάσημος ηθοποιός επισκέφθηκε το Κίεβο ως πρέσβης καλής θελήσεως της Unicef. 

«Το να βλέπεις τα παιδιά, να βλέπεις στα μάτια τους την αγωνία… και όμως η δύναμη του ουκρανικού λαού είναι κάτι που πραγματικά προκαλεί δέος» είπε ο Ορλάντο Μπλουμ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κίεβο. «Είναι τόσο τρομακτικό αυτό που συμβαίνει» πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ουκρανίας.

Ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με την Τelegraph, συζήτησαν για τις απαγωγές παιδιών από τη Ρωσία και «την άμεση ανάγκη για ανάδοχες οικογένειες παρά ομαδικά σπίτια». Ο Χολιγουντιανός αστέρας μάλιστα άφησε στον πρόεδρο της Ουκρανίας ένα δώρο από τον βουδιστή μέντορά του -ένα μήνυμα ενθάρρυνσης- καθώς και ένα μήνυμα από τη δική του μητέρα: «Η ήττα σας θα ήταν η ήττα της ελπίδας, επομένως πρέπει να νικήσετε» είπε ο Μπλουμ στον Ζελένσκι. 

Ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μοιράστηκαν μία κοινή ανάρτηση στο Instagram και συγκεκριμένα βίντεο, στην περιγραφή του οποίου αναφέρεται: «Ο πόλεμος καταστρέφει την παιδική ηλικία των παιδιών της Ουκρανίας. Χιλιάδες σχολεία στην Ουκρανία έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Σχεδόν 2,7 εκατομμύρια Ουκρανοί μαθητές αναγκάζονται να σπουδάζουν στο διαδίκτυο ή σε μικτή μορφή. Περίπου 1,5 εκατομμύριο αγόρια και κορίτσια της Ουκρανίας κινδυνεύουν να εμφανίσουν κατάθλιψη, άγχος και άλλα ψυχολογικά προβλήματα».

Δείτε βίντεο από την συνάντησή τους:

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Τelegraph, ο Χολιγουντιανός αστέρας επισκέφθηκε επίσης ένα κέντρο για παιδιά και καταφύγια βομβαρδισμών στο Κίεβο, όπου, όπως είπε, η ψυχική οδύνη ήταν αισθητή.

Με πληροφορίες από Telegraph

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share