Ουκρανία: Τύλιξε το μωρό με το σώμα της και το έσωσε από τις ρωσικές βόμβες

Author

Categories

Share

Με μια απίστευτη αυτοθυσία μία μητέρα κατάφερε να σώσει τη λίγων εβδομάδων κόρη της από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Ουκρανία.

Η αγωνία και η υπερπροσπάθεια της νεαρής μητέρας από την Ουκρανία αποτυπώνονται σε μια φωτογραφία που κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. 

Στη φωτογραφία φαίνεται η μάνα τραυματισμένη με επιδέσμους στο κεφάλι και την χαρακτηριστική χρυσή κουβέρτα για την υποθερμία, να θηλάζει σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου τη νεογέννητη κόρη της.

Μόλις ένα μήνα πριν την κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. Ωστόσο, στις 24 Φεβρουαρίου ο φόβος έδωσε τη θέση του στη χαρά, όταν η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ουκρανίας. 

Πριν λίγες μέρες ο χειρότερος φόβος της επαληθεύθηκε: Η ίδια είδε βόμβες να πέφτουν κοντά της και σε μια αστραπιαία κίνηση κατάφερε να σώσει με το σώμα της τη νεογέννητη κορούλα της.

Αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Κιέβου, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είχαν τραυματιστεί και έπρεπε να χειρουργηθούν. Η νεογέννητη κορούλα τους δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Στη φωτογραφία η μητέρα θηλάζει το μωρό της λίγο μετά το χειρουργείο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share