Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός: «Είμαι εδώ για να πάρω αποφάσεις, δεν φοβάμαι την κριτική» είπε ο Σλούκας

Author

Categories

Share

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ούνιξ Καζάν στην 13η αγωνιστική της Euroleague αλλά και το δικό του ρόλο στην ομάδα μίλησε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Κώστας Σλούκας ανέφερε τα στοιχεία που είχε ο Ολυμπιακός και τον οδήγησαν στη νίκη επί της Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία για την 13η αγωνιστική της Euroleague τονίζοντας πως ο ίδιος είναι εδώ για να παίρνει αποφάσεις και δεν φοβάται την κριτική όταν κάνει λάθος.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας

«Ξέραμε ότι έπρεπε να ματσάρουμε την ενέργεια της Ούνιξ, γιατί εδώ παίζουν με μεγάλη ενέργεια και με πολλές αλλαγές. Ελέγξαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, βάλαμε μεγάλα καλάθια, εκμεταλλευτήκαμε και τον Φαλ, που είναι η δύναμή μας στις αλλαγές και κερδίσαμε. Χτυπήσαμε από μέσα γιατί ξέραμε ότι είχαμε πλεονέκτημα. Αν δεν κάναμε 2-3 λάθη θα το είχαμε καθαρίσει από την κανονική διάρκεια. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε. Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε το παρελθόν και κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Είμαι εδώ για να πάρω τις αποφάσεις, κάποιες φορές θα είναι σωστές, κάποιες λάθος. Δεν φοβάμαι την κριτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share