Παναθηναϊκός: «Ανεβαίνει» ο Κουρμπέλης στο Κορωπί

Author

Categories

Share

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρέθηκε στα… πιτ το 2021 μετά από έναν τραυματισμό, αλλά πλέον έχει αρχίσει να συμμετέχει στις προπονήσεις τον “πρασίνων” και ετοιμάζεται για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού ανέβασε ρυθμούς στο Κορωπί και πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ελπίζει να τον έχει στη διάθεσή του στους φιλικούς αγώνες της ομάδας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με σκληρή δουλειά και μπόλικο ιδρώτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Η ενδέκατη ημέρα των προπονήσεων περιελάμβανε διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης» με συνδυασμό φυσικής κατάστασης, τακτικής και παιχνιδιού με μπάλα.

Το πρωί το πρόγραμμα εμπεριείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αερόβια επί 90 λεπτά, ενώ το απόγευμα η προπόνηση περιελάμβανε  προθέρμανση, παιχνίδι με μπάλα (κορόιδο) και ασκήσεις τακτικής για την κυκλοφορία και την ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο χωρίς περιορισμούς.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έλαβε και πάλι μέρος σε όλο το πρωινό πρόγραμμα, ενώ το απόγευμα έκανε ατομική προπόνηση. Ο Μαουρίσιο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης (πρωί και απόγευμα), ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share