Παναθηναϊκός – Μπόλονι: «Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα είναι έτοιμοι οι Βιγιαφάνιες – Σάντσες»

Author

Categories

Share

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για την εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού”, στο περιθώριο των δηλώσεων του για τον αγώνα με την Ελαφρά Ταξιαρχία, αναφέρθηκε στον Μαουρίσιο και στους Βιγιαφάνες-Σάντσες, τονίζοντας πως μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα είναι έτοιμοι οι Αργεντίνοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζλο Μπόλονι στα κανάλια Novasports:

Για το αν υπάρχουν αλλαγές στο απουσιολόγιο ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα:

“Δεν άλλαξαν τα πράγματα. έχουμε καλές ειδήσεις από το Μαουρίσιο, αλλά χρειάζεται χρόνο μέχρι να επιστρέψει στη δράση και θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 ημέρες μέχρι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για τους υπόλοιπους είναι ίδια η κατάσταση. Ευτυχώς που δεν είχαμε άλλα κρούσματα. Άρα οι απόντες παραμένουν απόντες και μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να αναδιοργανώσουμε τους παίκτες οι οποίοι έπαιξαν έναν ηρωικό αγώνα με τον Αστέρα”.

Για το αν γνωρίζει πότε θα είναι και πάλι διαθέσιμοι οι Βιγιαφάνιες και Σάντσες:

“Μόνο ο Θεός μπορεί να το απαντήσει, είναι κάτι που φεύγει από το δικό μας έλεγχο, ούτε καν οι μεγάλοι σοφοί της ανθρωπότητας δεν μπορούν να δώσουν μια απάντηση”.

Για το αν αναμένεται να πάρει ευκαιρίες ο Αντονίτο:

“Θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να τη σκεφτούμε”.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

“Ο Απόλλων είναι μια ομάδα με εμπειρία και σταθερότητα. Και έχουν σταθερότητα στο παιχνίδι τους. Κερδίσαμε δύσκολα στον πρώτο γύρο, θα είναι μια ομάδα ήρεμη, καθώς η πίεση δεν θα είναι σε αυτή την ομάδα. Άρα λοιπόν θα έχουμε πράγματα να λύσουμε στην ομάδα μας και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο”.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share