Παναθηναϊκός – Τσάβι Ρόκα: «Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του Γιώργου Δώνη»

Author

Categories

Share

Ο Τσάβι Ρόκα πέρασε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αρνητικά αποτελέσματα, παρά την καλή παρουσία του στην Κύπρο, όπου έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Ισπανός παράγοντας έδωσε μεγάλη συνέντευξη στο larnakasports.com και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Τριφύλλι, τον Γιώργο Δώνη, αλλά και την επιλογή του Ντάνι Πογιάτος ως αντικαταστάτη του.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Τσάβι Ρόκα

Πως και ένας άνθρωπος με τη δική σου φιλοσοφία επέλεξε να πάει σε μία χώρα και σε μία ομάδα (σ.σ. Παναθηναϊκός) που έδειξε τα προηγούμενα χρόνια ότι είναι διαφορετικής φιλοσοφίας;

«Πίστευα στον τρόπο που δουλεύω. Είμαι υπεύθυνος και δουλεύω σκληρά. Έχω κάποιες γνώσεις. Στο τέλος όμως αντιλήφθηκα, αυτό που είπες, ότι το να επιβιώσεις εκεί δεν είναι θέμα σχετικά με αυτά που σου είπα. Είναι διάφορα άλλα θέματα. Όπως είπες με ξέρεις σαν άτομο και ξέρεις τι μπορώ να κάνω. Αν δεν τα κάνεις εκεί είσαι «νεκρός». Τόσο απλά…».

Πολλοί θεωρούσαν τότε ότι ο Γιώργος Δώνης ήταν ο κατάλληλος προπονητής για τον Παναθηναϊκό. Τι έφταιξε στις σχέσεις σας και επιλέξατε να προχωρήσετε σε αλλαγή; Τότε ο Αλαφούζος είχε βάλει το χέρι του έτσι;

«Πως μπορούσε να μείνει ο Δώνης από την στιγμή που δεν μιλούσε με τον Αλαφούζο. Το έγραφαν και τα ΜΜΕ. Ο Αλαφούζος δεν μιλούσε με το Δώνη, δεν απαντούσε τα τηλέφωνα. Ήταν ένα πρόβλημα μεταξύ τους και ήταν αδύνατο να μείνει στην ομάδα».

Στη συνέχεια επιλέξατε ξανά ένα προπονητή που δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία. Δεν ήταν ρίσκο γι’ σας ο Πογιάτος;

«Πίστευα είχε το σωστό προφίλ».

Δεν ήταν ένα μεγάλο ρίσκο στην Ελλάδα;

«Όπως όλοι και όλα. Τι δεν είναι ρίσκο στην Ελλάδα; Πόσους προπονητές άλλαζαν;».

Θα θέλατε να πείτε κάτι για τον Γιάννη Αλαφούζο;

«Όχι».

Μετανιώσατε που πήγατε στην Ελλάδα;

«Ναι. Πήρα την απόφαση εκείνη την στιγμή. Δεν ξέρω αν μετάνιωσα. Στεναχωρήθηκα. Ήταν μία πολύ άσχημη εμπειρία».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο larnakasports.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share