Πάνος Ιωαννίδης: Tην προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά

Author

Categories

Share

O αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast @Star», και αποκάλυψε τα συναισθήματά του.

Την ευχάριστη είδηση πως ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς, έφερε πρώτος στο φως ο Γιώργος Μπέζας στο znews, και ο ίδιος το επιβεβαίωσε στο tlife.gr.

Ο Πάνος Ιωαννίδβς μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Breakfast @Star» για πρώτη φορά, και αποκαλύπτει πώς κατάφερε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το ευτυχές γεγονός αλλά και το όνομα που θα πάρει ο γιος του.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα.

Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική.

Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας.

Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος», είπε ο κριτής του Masterchef, Πάνος Ιωαννίδης, στην εκπομπή «Breakfast @Star».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share