Πάνος Μουζουράκης: Για βόλτα στο Καβούρι με την αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά

Author

Categories

Share

Όλο και πιο συχνές οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του Πάνου Μουζουράκη με την αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά.

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός Πάνος Μουζουράκης, εδώ και δυο περίπου χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Τζίνα Βαρελά και όπως φαίνεται η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι που ζει κάτω από την ίδια στέγη, γνωρίστηκε στην Αμερική και γρήγορα η σχέση τους από το φιλικό επίπεδο πέρασε στο φιλικό με την Τζίνα Βαρελά να ακολουθεί τον Πάνο Μουζουράκη πίσω στην Ελλάδα στηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή με τον καλλιτέχνη να αποφεύγει να μιλά δημόσια για αυτή.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν πυκνώσει και οι δυο τους δείχνουν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς που τους ακολουθούν. Πρόσφατα μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο Καβούρι όπου απόλαυσε μια χαλαρή βόλτα.

Εκεί τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι δυο τους ήταν αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι ενώ πριν επιβιβαστούν στο ταξί για να αναχωρήσουν έκατσαν και συνομίλησαν για λίγα λεπτά με τον οδηγό.

Δείτε στο tlife.gr φωτογραφίες του Πάνου Μουζουράκη με την Τζίνα Βαρελά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share