Πάνος Μουζουράκης: Όταν με πρωτογνώρισε ο Justin Timberlake με κοίταγε με απόγνωση

Author

Categories

Share

O αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, βρέθηκε στον Ελληνικό 93,2 καλεσμένος του Θάνου Μωριάτη στην εκπομπή «Συζητήσεις στον Ελληνικό 93.2», και αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να πάρει μέρος στο «The voice» της Αμερικής.

Σε μια απολαυστική συνέντευξη ο ανατρεπτικός ερμηνευτής, μίλησε για την ελληνική αντίληψη στα κινήματα όπως το #metoo, #BLM και γενικότερα την ενδυνάμωση των αδύναμων όπως τα βλέπει ο ίδιος σε σύγκριση με την εμπειρία του στην Αμερική, την επανεκκίνηση που αποφάσισε να κάνει αλλά και τους μέντορες του, τους οποίους θυμάται με αγάπη.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε σκεφτεί να συμμετάσχει στο «The voice» της Αμερικής.

«Πηγαίνοντας στην Αμερική σκέφτηκα μήπως θα είχε πλάκα ένας κριτής από το «The voice» της Ελλάδας να διαγωνιστεί στο «Thevoice» της Αμερικής;

Πάνω σε αυτή τη σκέψη έπεσε ο μέντορας μου, Μαρκ, ο οποίος δούλευε στο «The voice» της Αμερικής και ενώ εκείνος ήταν αυτός που μου είπε το «ναι» στην Ελλάδα, με απέτρεψε για την Αμερική».

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στον Ελληνικό 93,2 και για την συνέντευξη που πήρε στον JustinTimberlake με αφορμή την ταινία «Trolls».

«Είχα αγχωθεί γιατί ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι ο χειρότερος μου, βαριέμαι τις ερωτήσεις. Όταν μπήκα στον χώρο της συνέντευξης φερόμουν σαν «Troll» μπήκα με χαρά και ο Timberlake με κοιτούσε με μια αηδία, μια απόγνωση».

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, μοιράστηκε με τους ακροατές τους Ελληνικού 93.2 μοναδικές unplugged ερμηνείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share