Παντρεύονται Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι – Είπε «ναι» στην πρόταση γάμου και… ήπιε το αίμα του

Author

Categories

Share

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Μασίν Γκαν Κέλι (Machine Gun Kelly), μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο ράπερ σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media του ζευγαριού.

Η σχέση της Μέγκαν Φοξ με τον Μασίν Γκαν Κέλι μετράει ήδη 1,5 χρόνο ζωής και πλέον οι δυο τους θα συνεχίσουν να είναι ευτυχισμένοι καθώς υποσχέθηκαν παντοτινή αγάπη μετά την πρόταση γάμου και… ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου.

Στο βίντεο ο ράπερ γονατίζει και κάνει την πρόταση στη Μέγκαν Φοξ, η οποία γονατίζει συγκινημένη και τον φιλάει. Όπως έγραψε και η ίδια στο Instagram: «Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».

Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι ζουν τον απόλυτο έρωτα από τον Μάρτιο του 2020, όταν συναντήθηκαν και έγιναν ζευγάρι με την ίδια να δηλώνει πως η σχέση τους είναι «το σωσίβιό της», αφού άλλαξε ως άνθρωπος και κατάλαβε πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την εμφάνιση.

Μάλιστα, έχει δηλώσει πως ο ράπερ είναι «η δίδυμη φλόγα της» και ότι «περίμενε μία αιωνιότητα για να τον συναντήσει».

Από τη μεριά του, ο Μασίν Γκαν Κέλι είχε ως όνειρο… την ίδια τη Μέγκαν Φοξ, καθώς είχε αφίσα της στο δωμάτιό του από όταν ήταν έφηβος και είχε δηλώσει στους συμμαθητές του πως μια μέρα θα την παντρευτεί.

Σύμφωνα με τη DailyMail, το δαχτυλίδι που έδωσε ο Μασίν Γκαν Κέλι στη Μέγκαν Φοξ έχει πάνω ένα διαμάντι και ένα σμαράγδι, τιμώντας έτσι τους λίθους που αντιστοιχούν στα γενέθλιά τους.

«Ξέρω ότι η παράδοση λέει για ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι σαν δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο μαγνητικές λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά του ίδιου ψυχή που σχηματίζει τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας», εξήγησε για το δαχτυλίδι που της έδωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share