ΠΑΟΚ Β’ – Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μας δίνουν σημασία οι διαιτητές αλλά αξίζουμε σεβασμό»

Author

Categories

Share

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Β’, Πάμπλο Γκαρσία, μετά την ήττα με 1-2 από την Βέροια για την Superleague 2 εξέφρασε την άποψη πως οι διαιτητές δεν σέβονται τους παίκτες του επειδή δεν έχουν δικαίωμα να προβιβαστούν στη Superleague 1.

Με 9 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς με τη Βέροια ο ΠΑΟΚ Β’ που συνεχίζει χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στη Superleague 2. Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε πάντως σχετικά μετά το ματς, πως οι παίκτες του αξίζουν σεβασμό από τους διαιτητές για την προσπάθεια που καταβάλουν, ακόμα κι αν δεν μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο στην Superleague.

Όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στην κάμερα της ΕΡΤ

«Όπως έχω πει τα παιδιά χρειάζονται περισσότερη εμπειρία. Όλα αυτά τα παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικά για αυτούς. Όλη αυτή η κατάσταση, το πώς παίζεται η μπάλα, είναι ένας σημαντικός παράγοντας γι’ αυτούς. Γενικά, η Super League 2 τους βοηθάει να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θέλω να τους ευχαριστήσω κυρίως για το δεύτερο μέρος, όπου έβγαλαν μεγάλη δύναμη.

Σε παιχνίδια όπως το σημερινό, οι παίκτες μου χρειάζονται μερικές λεπτομέρειες. Εκεί κρίνονται όλα. Ξέρω ότι ανήκουμε στον ΠΑΟΚ Β και τα παιδιά πρέπει να γίνουν καλύτερα, ξέρω ότι στη Super League 2 υπάρχουν καλοί διαιτητές, αλλά νιώθω ότι επειδή ως ΠΑΟΚ Β’ δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δε μας δίνουν αρκετή σημασία οι διαιτητές.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ Β δεν πρόκειται να ανέβει, οκ δεν τους απασχολεί πολύ να μας δώσουν σημασία. Οι παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σκληρά για κάθε παιχνίδια και νομίζω, ότι αξίζουν τον σεβασμό όλων. Υπάρχουν παιδιά που έχασαν χρόνο, λόγω τραυματισμών κι αξίζουν τον σεβασμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share