Παραίτηση Μητσοτάκη θα ζητήσει ο Τσίπρας αύριο στην Βουλή

Author

Categories

Share

Την παραίτηση του πρωθυπουργού θα ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας αύριο στην ομιλία του στην Βουλή για την ψήφιση του προϋπολογισμού, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ζητήσει συγνώμη για την απάντηση που του είχε δώσει την 1η Δεκεμβρίου όταν ερωτηθείς αν υπάρχουν στοιχεία για τους νεκρούς εκτός ΜΕΘ είχε πει ότι δεν έχει τίποτα σχετικό στα χέρια του. 

Στην συζήτηση που έγινε στο πολιτικό κέντρο το μεσημέρι, εκτιμήθηκε η κατάσταση μετά την διαγραφή Κουρουμπλή, ενώ συζητήθηκε και ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα συμφώνησαν ότι η διαγραφή του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μονόδρομος από την στιγμή που χρησιμοποίησε αυτές τις ακραίες εκφράσεις.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται πάντως αύριο να αναφερθεί και στην μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, ενώ θα ρωτήσει τον πρωθυπουργό αν υπάρχουν και άλλες τέτοιου είδους μελέτες ή αν σκοπεύει η κυβέρνηση να πραγματοποιήσει κάποια έρευνα προκειμένου να εκτιμηθεί συνολικά η κατάσταση στην οποία είναι σήμερα το ΕΣΥ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share