Πατούλης σε ΣΥΡΙΖΑ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Author

Categories

Share

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη για λογοκλοπή, με τον περιφερειάρχη Αττικής να χαρακτηρίζει θλιβερή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» τονίζει ο Γιώργος Πατούλης στην ανακοίνωσή του και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΖ πως «υιοθέτησε άκριτα» συκοφαντικό δημοσίευμα της Αυγής

«Η σημερινή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής-τυπικά, τουλάχιστον- αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, είναι θλιβερή και, ταυτόχρονα, επικίνδυνη για την δημοκρατία μας.

Υιοθετεί και άκριτα, άθλιο, ψευδέστατο και συκοφαντικό πρωτοσέλιδο του κομματικού του φύλλου, σχετικά με την εγκυρότητα διδακτορικής μου διατριβής και εκθέτει ανεπανόρθωτα την σημερινή ηγεσία του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Πατούλης

Και προσθέτει: «Αποδεικνύει ότι είναι εθισμένοι στο ψέμα και τη λάσπη. Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η κομματική σκοπιμότητα και μόνο.

Μιλούν για ανικανότητα αυτοί που στη διάρκεια της θητείας τους, «έπνιξαν» και σε πολλαπλά επίπεδα, την χώρα μας, εξαιτίας της ανικανότητάς τους και μόνο.

Με τους ψεύτες της ΑΥΓΗΣ, θα τα μιλήσουμε, κατά τα οριζόμενα στον νόμο.

Με το ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023 στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Έως τότε, τους αφήνουμε να «τσαλαβουτούν» μόνοι τους στη λάσπη και το ψέμα, αναζητώντας διέξοδο στα πολιτικά τους αδιέξοδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share