Πατρίκιος Κωστής: Tι κάνει σήμερα ο «ψηλός» του «Παρά πέντε»

Author

Categories

Share

Τον Πατρίκιο Κωστή τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε από τον ρόλο του «ψηλού» στην τηλεοπτική σειρά «Στο Παρά 5». Ο ηθοποιός, εκτός από τηλεόραση, έχει συμμετάσχει και σε αρκετές παραγωγές τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στο θέατρο. 

Ο Πατρίκιος Κωστής είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη και επίσης έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Και πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την υποκριτική και να εργαστεί ως δάσκαλος. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι δουλεύει σε δημοτικό σχολείο και συγκεκριμένα ότι διδάσκει στην Α’ Δημοτικού.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω 3 πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός 10 χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μοιράστηκε τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει ως δάσκαλος.

«Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη», σημείωσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share