Παύλος Γερουλάνος: Τις 120.000 προβολές ξεπέρασε το προεκλογικό σποτ «Καλημέρα»

Author

Categories

Share

Έξι υποψήφιοι κατέρχονται στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ διεκδικώντας την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής. Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί της Κυριακής (05.11.20211) και κλείνουν στις 7 το απόγευμα. 

Το προεκλογικό σποτ «Καλημέρα! – ένα σποτ για αυτά που μας ενώνουν», που ανέβασε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, στα social media, έχει ήδη ξεπεράσει τις 120.000 προβολές στο  facebook.

«Έχει αγαπηθεί από ψηφοφόρους όλων των υποψηφίων. Αυτός ήταν και ο στόχος άλλωστε, να δώσει έναν κινηματικό χαρακτήρα, να μιλήσει για όλα όσα ενώνουν και να ενισχύσει τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

«Θέλαμε με αυτό το σποτ, αυτή η μελωδία να φτάσει παντού, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε κινητό και laptop και να γίνει συμμετοχή, να γίνει κίνημα, να γίνει ψήφος, να γίνει Αλλαγή. Και πιστεύω τα καταφέρνουμε», αναφέρει ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος «έχει εμφατικά υποστηρίξει ότι η ευρεία συμμετοχή στις εκλογές έχει τη δύναμη να φέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή και για αυτόν τον λόγο έκανε προσπάθειες να εφαρμοστεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψήφου τόσο για τους πολίτες που ψηφίζουν στην Ελλάδα όσο και για τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share