Παύλος Πολάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Author

Categories

Share

Με μία ανάρτηση στα social media αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης στο έμμεσο «άδειασμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Όποιος νομίζει ότι επιβάλει τη δική του ατζέντα, θέτει συνειδητά εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», ήταν το σχόλιο της Κουμουνδούρου, το δεύτερο μέσα σε λίγα 24ωρα, με αποδέκτη τον βουλευτή Χανίων.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης έκανε σαφή υπαινιγμό στο σήμερα ενθυμούμενος, όπως έγραψε, την περίοδο 2010 – 2014.

«Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανώπολη με τη Δώρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριό της μάνας μου). Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ’ αυτά που έγιναν εδώ το 2010 -2014», το μήνυμα του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγήθηκε η διαρροή μέσω πηγών του ΣΥΡΙΖΑ με προφανή παραλήπτη τον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση στα social media με την οποία στοχοποίησε δημοσιογράφους και δικαστές.

Ουσιαστικά πρόκειται για δεύτερη «κίτρινη κάρτα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα σε λίγα 24ωρα. Στην Κουμουνδούρου χρέωσαν στον Παύλο Πολάκη ότι «ακύρωσε την ημέρα της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων αλλά και γιατί πέρασε σε δεύτερη μοίρα το θέμα της Σοφίας Νικολάου…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share