Πένθος για τη Ναταλία Γερμανού – Ο ιστορικός Γιώργος Δερτιλής ήταν ο δεύτερος πατέρας της

Author

Categories

Share

Με μία συγκινητική ανάρτηση η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε την τραγική είδηση του θανάτου του πατριού της, Γιώργου Δερτιλή. Ο σπουδαίος ιστορικός ήταν παντρεμένος με την Εριέττα Μαυρουδή, μητέρα της δημοφιλούς παρουσιάστριας του ALPHA.

Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τρυφερά τον πατριό της, Γιώργο Δερτιλή λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω για πιο λόγο καμάρωνα πιο πολύ. Για τις συζητήσεις που κάναμε -κι όσα μάθαινα από κείνον- ή για την απίστευτη αγάπη που είχε στη μητέρα μου».

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας του ALPHA:

«Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, ήταν ο δεύτερος πατέρας μου. Ο πατριός μου. Τα τελευταία 25 χρόνια χάζευα το λόγο του, τη μόρφωσή του, τη σπάνια ευγένεια και τη γλυκύτητα που είχε σαν άνθρωπος. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα καμάρωνα πιο πολύ για τις συζητήσεις που κάναμε -κι όσα μάθαινα από κείνον- ή για την απίστευτη αγάπη που είχε στη μητέρα μου. Γιώργο μου αγαπημένε.. ξεκουράσου. Σ αγαπάμε».

Η Ναταλία Γερμανού αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Πρωθυπουργού αποχαιρετώντας έτσι δημόσια τον πατριό της, Γιώργο Δερτιλή.

«Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, ήταν ο δεύτερος πατέρας μου. Ο πατριός μου. Τα τελευταία 25 χρόνια χάζευα το λόγο του, τη μόρφωσή του, τη σπάνια ευγένεια και τη γλυκύτητα που είχε σαν άνθρωπος. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα καμάρωνα πιο πολύ για τις συζητήσεις που κάναμε -κι όσα μάθαινα από κείνον- ή για την απίστευτη αγάπη που είχε στη μητέρα μου. Γιώργο μου αγαπημένε.. ξεκουράσου. Σ αγαπάμε», έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha.

Γιώργος Δερτιλής – Δες στην παρακάτω ανάρτηση το βιογραφικό του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share