Πένθος στον Άρη για τον άλλοτε αθλητή και πρόεδρο Μενέλαο Χατζηγεωργίου

Author

Categories

Share

Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Άρη, της οποίας υπήρξε μέλος σχεδόν σε ολόκληρη τη ζωή του.

Ο Χατζηγεωργίου υπηρέτησε τον Άρη από διάφορα πόστα, αφού υπήρξε μεταξύ άλλων αθλητής της ομάδας στον υγρό στίβο, αλλά και παράγοντας, αναλαμβάνοντας και την προεδρία του Α.Σ. Άρης το 1972. Ως εκ τούτου, τόσο η ΚΑΕ, όσο κι ο Ερασιτέχνης των “κιτρίνων” εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μενέλαου Χατζηγεωργίου, που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου υπηρέτησε για δεκαετίες τον σύλλογο, καθώς υπήρξε αθλητής, αλλά και πρόεδρος των “κίτρινων”, με πολύ μεγάλη προσφορά. Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι σήμερα πιο φτωχή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

«Ημέρα πένθους είναι η σημερινή (12/10) για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού έφυγε από τη ζωή ο πρώην αθλητής και πρόεδρος του συλλόγου, Μενέλαος Χατζηγεωργίου. Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου πρόσφερε στον ΑΡΗ ως αθλητής της κολύμβησης, του μπάσκετ και του στίβου, αλλά και ως πρόεδρος του συλλόγου στη δεκαετία του ’70. Ήταν μία από τις εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ΑΡΗ, η οικογένεια του οποίου από σήμερα είναι φτωχότερη.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share