«Περισσότερη υποστήριξη για τον ασθενή και για τους συγγενείς του» – Ανάρτηση απάντηση της Αθηνάς Λινού στη ΝΔ

Author

Categories

Share

Σε ανάρτηση προχώρησε η Αθηνά Λινού για να απαντήσει στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία. «Επειδή κάποιοι λένε ότι έχω την ίδια αντιμετώπιση στα θέματα καρκίνου με τον κ. Πνευματικό, δείτε μόνοι σας εδώ όλη τη συνέντευξη που έκανα ως γιατρός πριν 7 χρόνια», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζονται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου», προσθέτει η Αθηνά Λινού σε άλλο σημείο της ανάρτησής της μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία τόσο στην ίδια όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή κάποιοι λένε ότι έχω την ίδια αντιμετώπιση στα θέματα καρκίνου με τον κ. Πνευματικό, δείτε μόνοι σας εδώ όλη τη συνέντευξη που έκανα ως γιατρός πριν 7 χρόνια. Πολλοί από μας έχουμε ζήσει τη δύσκολη απόφαση του πώς να υποστηρίξουμε τον άνθρωπό μας στα τελευταία του. Αυτές οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αγάπης.

Γι’ αυτό άλλωστε είπα τότε ότι πρέπει να παρέχουμε περισσότερη υποστήριξη και για τον ασθενή και για τους συγγενείς του. Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζονται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου. Αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για την ανακουφιστική φροντίδα, ή το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δείτε παρακάτω», καταλήγει η κ. Λινού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share