Πέθανε η ηθοποιός Έλλη Λοΐζου ύστερα από σύντομη νοσηλεία

Author

Categories

Share

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Έλλη Λοΐζου. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η συγγραφέας, Μάρο Μπουρδάκου.

Η Έλλη Λοΐζου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο πριν από δυο εβδομάδες. Όμως το πρωί της Παρασκευής (06.01.2023) με μια ανάρτηση στο Facebook η Μάρω Μπουρδάκου έκανε γνωστό ότι, δυστυχώς, η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλλη Λοΐζου, ύστερα από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο.

«Με αξιόλογη πορεία στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, στο θέατρο και στην τηλεόραση, η Έλλη αφιέρωνε παράλληλα χρόνο απ’ τη ζωή της και χρήμα για την περίθαλψη δυστυχισμένων αδέσποτων ζώων» έγραψε η συγγραφέας και στη συνέχεια αναδημοσίευσε όσα έγραψε για την Έλλη Λοΐζου, μια φίλη της.

«Η Έλλη Λοΐζου, η Έλλη μας, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Η Έλλη μας, που τόσο αγάπησε τα δυστυχισμένα τετράποδα, τα οποία περιέθαλπε και τους προσέφερε μια γωνιά στο οίκημα της. Τα ζώα ήταν τα παιδιά της , που τους προσέφερε αξιοπρέπεια, χαρά, ιατρική φροντίδα.

Η Έλλη που δε δίσταζε να φύγει και να πάει Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη, σε όλη της Ελλάδα, μόλις της τηλεφωνούσαν ότι υπάρχει ένα τετράποδο που χρειάζεται να σωθεί. Περιουσίες ολόκληρες δαπάνησε για τα ζώα, και τα τετράποδα της έδειχναν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους. Τετράποδα που ήταν να πεθάνουν, μέσα στα σκουπίδια πεταμένα, ζουν ακόμα. Στα 14, 15, 16 τους.

Η μακροζωία τους είναι το ευχαριστώ τους, που δεν ήθελαν να τη δουν να κλαίει γι’ αυτά. Στο σύντροφο της ζωής της Μαντάν κουράγιο και δύναμη. Μαντάν ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου για να διαχειριστούμε μαζί την κατάσταση. Κουράγιο.

Για τους υπόλοιπους που δε γνωρίσατε από κοντά την Έλλη μας, τη γνωρίζετε μέσα από τις ταινίες που έπαιξε, και από τα τραγούδια, που ερμήνευσε με την απέραντη ευαισθησία της. Καλό σου ταξίδι Έλλη. Ταλαιπωριόσουν καιρό και άφηνες το εαυτό σου παραμελημένο για να μη λείψεις από τα παιδιά σου, όπως έλεγες. Θα λείψεις σε όλους μας τώρα».

Η Έλλη Λοΐζου είχε παίξει σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου όπως «Η λεωφόρος του μίσους», «Η ζηλιάρα», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Ο τρελός τα είχε 400».

Και πιο πρόσφατα στο I love Karditsa αλλά και στις σειρές του ΑΝΤ1 «Επιθυμίες» και «Φιλί ζωής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share