Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού στη Ρόδο – Παρόντες Τσίπρας, υπουργοί και βουλευτές

Author

Categories

Share

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχασε τη μάχη σε ηλικία 50 ετών από καρκίνο. Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και ο Αλέξης Τσίπρας τον αποχαιρετούν στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδο.

Τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσωπεί ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Τασούλας και την κυβέρνηση ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Νίκος Πλακιωτάκης, ο οποίος ήταν εκείνος που διαδέχθηκε στη θέση του υπουργού τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Το ύστατο αντίο στον Νεκτάριο Σαντορινιό είπαν, επίσης, οι πρώην υπουργοί, Νίκος Παπάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Σπίρτζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξης Χαρίτσης.

Παρόντες ήταν ακόμα πολλοί βουλευτές άλλων κομμάτων, συγγενείς και φίλοι του Νεκτάριου Σαντορινιού που νικήθηκε στα 50 του χρόνια από την επάρατη νόσο.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να στηριχθούν οι κοινωνικοί και αλληλέγγυοι Σύλλογοι:

Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» (Εθνική Τράπεζα: GR 2501101920000019248000010) και Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «Ροδαυγή» (Τράπεζα Πειραιώς: GR 7801727010005701060080972).

Ο Αλέξης Τσίπρας για τον Νεκτάριο Σαντορινιό

«Τα λόγια είναι φτωχά όταν πρόκειται να αποχαιρετήσεις έναν δικό σου άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς υπουργούς Ναυτιλίας. Πάνω από όλα όμως υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος. Η απώλεια για όλους μας είναι μεγάλη», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share