Πολάκης: «Μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλει βαθιές αλλαγές στα συλλογικά ηγετικά όργανα»

Author

Categories

Share

Για «μια μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του για τα αποτελέσματα των φετινών εκλογών και τη δική του επανεκλογή ως βουλευτής Χανίων με το κόμμα της Κουμουνδούρου, για την οποία ευχαριστεί όλους όσους τον ψήφισαν.

«Δυστυχώς η Ακροδεξιά και οι παραφυάδες της θα σταθεί δίπλα στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα», γράφει ο Παύλος Πολάκης για τη νίκη της ΝΔ και την παρουσία του κόμματος Σπαρτιάτες και ΝΙΚΗ στη Βουλή, αναφέροντας ότι πρέπει να γίνουν «άμεσες κινήσεις ανασυγκρότησης».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου. Δυστυχώς η Ακροδεξιά και οι παραφυάδες της θα σταθεί δίπλα στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα. Μια ήττα που επιβάλλει άμεσες κινήσεις ανασυγκρότησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους πολίτες των Χανίων που με την ψήφο τους επέβαλλαν “κόντρα στους καιρούς” να τους εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων. Υπόσχομαι πως θα συνεχίσω με τον τρόπο που ξέρουν και που επιδοκίμασαν!

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συνυποψήφιους μου και στους συντρόφους από το ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, που μαζί δώσαμε ένα ΣΚΛΗΡΟ και ΕΠΙΠΟΝΟ αγώνα για να κρατήσουμε όρθιο τον ΣΥΡΙΖΑ και να κρατήσουμε την έδρα ειδικά μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Ιδιαίτερα ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ τη Δώρα, τη Σταυρούλα και την Πέρσα που είναι πάντα δίπλα μου!

Τέλος είναι σαφές μετά από αυτό το αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να αποτελέσουμε φραγμό στην παντοδυναμία της ΝΔ και στην ακροδεξιά, χρειαζόμαστε σοβαρές αλλαγές στην πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ταυτόχρονα με βαθιές αλλαγές στην οργανωτική μας δομή και στα συλλογικά μας ηγετικά όργανα!», γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share