“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: “Στοχοποίηση και εκτόξευση λάσπης…”

Author

Categories

Share

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση με ανταλλαγή ανακοινώσεων σε υψηλούς τόνους μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή, δημοσίευμα σχετικά με χρηματοδότηση ιστοσελίδας του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

“O ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο”, αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι “η ιστοσελίδα του βουλευτή και εν συνεχεία της συζύγου του απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία”.

“Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη σύζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο”, αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ και προσθέτει: “Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής Α’ Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα. Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζουμε απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους”.

Προηγήθηκε δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών”, σύμφωνα με το οποίο “ιστοσελίδα – ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου – λαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία”, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τον βουλευτή της ΝΔ να πάρει θέση για το θέμα:

“Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία”, ανέφερε η Κουμουνδούρου.

Στη συνέχεια προσέθεσε πως: “Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο που αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του”.

Και η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου καταλήγοντας αναφέρει πως περιμένει απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο, ενώ συμπληρώνει ότι “η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη” για ακόμη μια φορά.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share