Πόπη Τσαπανίδου: «Ο Μητσοτάκης το βάζει για άλλη μια φορά στα πόδια»

Author

Categories

Share

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα» απαντά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο για όσα είπε στην επίσημη πρώτη του ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η θέση μας είναι ένα debate με τα κόμματα που θα εκπροσωπούνται στη Βουλή» εξήγησε ο Άκης Σκέρτσος, προκαλώντας την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα».

«Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους», δηλώνει μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι “Μητσοτάκης ή Τσίπρας”, φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους.

Τέλος, την χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι’ αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή.

Όσο για τις δηλώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι “εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση”, σε εκπρόσωπο ενός “Τραμπ” παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share