Πρίγκιπας Χάρι: «Η μητέρα μας θα ήταν στεναχωρημένη για τις σχέσεις μας με τον Γουίλιαμ»

Author

Categories

Share

Σε ένα ξεχωριστό teaser που κυκλοφόρησε χθες (05.01.2023) το βράδυ από το Good Morning America, ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι η ρήξη των σχέσεών του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, θα έκανε τη μητέρα τους, πριγκίπισσα Νταϊάνα, «λυπημένη». 

Ο Πρίγκιπας Χαρι χαρακτηρίστηκε σαν μια «ανθρώπινη χειροβομβίδα», σήμερα, αφού κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να ανατινάξει τη βασιλεία του πατέρα του με το βιβλίο του, καθώς ενίσχυε τις λεκτικές του επιθέσεις στον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Οι συνεντεύξεις του ωστόσο συνεχίζονται και στην τελευταία αναφέρεται και στην μητέρα του.

Ο Δούκας του Σάσεξ αφού περιέγραψε σε μια συνέντευξη στον Τομ Μπάρντι του ITV που κυκλοφόρησε την Κυριακή, τον καυγά του με τον αδερφό του, παραδέχτηκε ότι έχει πάρει κάνναβη, μαγικά μανιτάρια και κοκαΐνη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Χάρι επέμεινε επίσης στον παρουσιαστή Τομ Μπράντι ότι θέλει τη συμφιλίωση με τους συγγενείς του, παρόλο που τα απομνημονεύματά του έχουν βλάψει τον Βασιλιά και βύθισαν τη βασιλική οικογένεια στη χειρότερη κρίση από τον θάνατο της μητέρας του, το 1997. 

Σε ένα ξεχωριστό teaser που κυκλοφόρησε χθες το βράδυ, από άλλη συνέντευξη του πρίγκιπα στο Good Morning America, εκείνος παραδέχεται ότι η ρήξη με τον Γουίλιαμ θα έκανε τη μητέρα τους «λυπημένη».

Η πρώην συντάκτρια του Vanity Fair, Τίνα Μπράουν, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, δήλωσε σήμερα: «Ο Χάρι μετατράπηκε σε ανθρώπινη χειροβομβίδα που πέφτει στον Οίκο του Γουίνδσορ μόλις στην αρχή της βασιλείας του πατέρα του».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share