Πρίγκιπας Χάρι: Του επέτρεψαν να… γίνει καπνός πριν από έλεγχο ναρκωτικών στη βάση της RAF, που υπηρετούσε

Author

Categories

Share

Ο Πρίγκιπας Χάρι έγινε καπνός και εξαφανίστηκε από βάση ελικοπτέρων της RAF, που υπηρετούσε, λίγο πριν γίνει αιφνίδιος έλεγχος στους στρατιώτες για ναρκωτικά. Η διοίκηση της βάσης του αγγλικού στρατού στο Σάφολκ τον άφησε να… εξαφανιστεί, με την αιτιολογία ότι είχε επείγουσες δουλειές του παλατιού και έπρεπε να γυρίσει στο Λονδίνο.

Το ωραίο είναι ότι ο Πρίγκιπας Χάρι, που παραδέχτηκε ανάμεσα στα άλλα στο νέο του βιβλίο Spare, ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, είχε μόλις γυρίσει στη βάση της RAF, μετά από άδεια που του είχε δοθεί, για να παρευρεθεί στον γάμο του αδελφού του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Πρίγκιπας Χάρι εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2011 από την βάση του Σάφολκ, όπου υπηρετούσε, λίγο πριν οι στρατιώτες δώσουν δείγμα ούρων, για να φανεί αν κάνουν χρήση ναρκωτικών ή όχι. Και φυσικά την άδεια δεν την πήρε από τη… σημαία, αλλά την πήρε από την διοίκηση της βάσης της RAF.

Ο Πρίγκιπας Χάρι, μάλιστα, έφυγε από τη βάση με το αυτοκίνητό του, ένα Audi A3, που είχε τότε και όπως είπε έπρεπε να παρευρεθεί σε «επείγουσα επιχείρηση παλατιού»

Η μαρτυρία του πρώην αξιωματικού του

Αξιωματικός της βάσης που υπηρετούσε ο Πρίγκιπας Χάρι είπε στη Sun ότι του φάνηκε απίστευτο το γεγονός: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τον άφησαν να φύγει. Μόλις είχε επιστρέψει από άδεια, που είχε πάρει από το να γιορτάσει τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ».

Ο Χάρι ήταν ο μόνος στρατιώτης που είχε πάρει άδεια πριν το τεστ για τα ναρκωτικά.

Πηγή του στρατού πρόσθεσε ότι: «θα φαινόταν πολύ περίεργο στους συντρόφους του». Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας δήλωσε: «Κάθε μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων υπόκειται σε υποχρεωτικό έλεγχο ναρκωτικών. Δεν σχολιάζουμε μεμονωμένα άτομα ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share