Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στα αποδυτήρια των εθνικών ομάδων ράγκπι Αγγλίας και Ουαλίας

Author

Categories

Share

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πήγαν στα αποδυτήρια των εθνικών ομάδων ράγκμπι της Ουαλίας και της Αγγλίας και μίλησαν με τους παίκτες σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε το ίδιο το ζευγάρι στα social media.

Φαίνεται πως ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προσπαθούν να βγάλουν ένα διαφορετικό πρόσωπο προς τα έξω, διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει το Μπάκιγχαμ με τα αυστηρά πρωτόκολλα και τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πήγαν στα αποδυτήρια των εθνικών ομάδων ράγκμπι της Ουαλίας και της Αγγλίας, μίλησαν με παίκτες και παράγοντες και τράβηξαν φωτογραφίες όλο χαμόγελο, τις οποίες ανέβασαν στα social media.

Μάλιστα, στις αναρτήσεις του στα social media ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αναφέρθηκε στην επίσκεψή του ζευγαριού τόσο στα αγγλικά όσο και στην παραδοσιακή ουαλική διάλεκτο. «Ήταν φανταστικό να συναντήσουμε όλους όσους κάνουν το παιχνίδι αυτό που είναι», έγραψε το πριγκιπικό ζεύγος στα social media.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του τουρνουά ράγκμπι Six Nations, στο οποίο αναμετρώνται τα έξι έθνη με ομάδες ράγκμπι.

Δείτε τις φωτογραφίες του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share