«Προσοχή στα ατυχήματα» – Η ανάρτηση Πλεύρη για το πρώτο Καρναβάλι μετά την πανδημία

Author

Categories

Share

Μετά από 3 χρόνια γιορτάζουμε κανονικά το Καρναβάλι δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Παράλληλα, με ανάρτησή του ο υπουργός εφιστά «προσοχή στα ατυχήματα!».

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης έστειλε μήνυμα για τα τρία χρόνια από το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα, και την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη διάρκειά της.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης, μετά από 3 χρόνια γιορτάζουμε κανονικά το Καρναβάλι. Για τις αυξημένες ανάγκες μάλιστα του χιλιάδων επισκεπτών που έχουν κατακλύσει την Πάτρα, μάλιστα όπως ανέφερε, βρίσκονται σε εφημερία όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας έχουν διευρυμένο ωράριο.

Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:

Οι εφημερίες των νοσοκομείων της Πάτρας, αναλυτικά

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), όλα τα νοσοκομεία της Πάτρας θα βρίσκονται σε κλιμακωτή εφημερία για την κάλυψη του τριημέρου της Αποκριάς.

Έτσι, από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, τέθηκαν σε ταυτόχρονη εφημερία και για όλο το τριήμερο της Αποκριάς, τα τρία Νοσοκομεία της Πάτρας (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, Γενικό Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” και Καραμανδάνειο).

Παράλληλα, τα δύο Κέντρα Υγείας (Αστικού τύπου) Βορείου και Νοτίου Τομέα θα είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αναλυτικά:

Τα ΤΕΠ (τμήματα επειγόντων περιστατικών) των δύο μεγάλων νοσοκομείων της πόλης «Άγιος Ανδρέας» και Πανεπιστημιακό, θα λειτουργούν σε ταυτόχρονη εφημερία, καθώς επίσης και το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο αντιστοίχως για τα παιδιατρικά περιστατικά.

Τα δύο Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Τομέα θα λειτουργούν από το πρωί τις 7 μέχρι τις 10 το βράδυ.

Επίσης, θα υπάρχει ένας σύνδεσμος άμεσης επικοινωνίας μεταξύ 6ης ΥΠΕ, Νοσοκομείων, ΕΕΣ και Κέντρων Υγείας για την εύρυθμη λειτουργία του σχεδίου.

πηγή: Iatropedia.gr / Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share