Πρώτη επίσημη για τον «Νέο Διόνυσο Για Όλους»

Author

Categories

Share

Πρώτη επίσημη για τον «Νέος Διόνυσος Για Όλους» με τη παρουσία πλήθους. Η παράταξη του δικηγόρου Νίκου Καρυστινού, βασισμένη σε πολίτες της Διονυσιωτικής κοινωνίας από όλο το πολιτικό φάσμα, έκοψε την πίτα της στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου.

Η υπεύθυνη εθελοντισμού της παράταξης Δ. Περιμένη παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος με ένα σύντομο χαιρετισμό έδωσε το στίγμα της παράταξης: «Τα προβλήματα παραμένουν ίδια, οι λύσεις όμως σήμερα έχουν αλλάξει. Και τις λύσεις αυτές τις φέρνει ο Νέος Διόνυσος. Με μεθοδικότητα, προγραμματισμό, σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και τεχνογνωσία ο Νέος Διόνυσος θα δώσει τέλος στην επιφανειακή διαχείριση της καθημερινότητας. Θα δώσει τέλος στην ενδοστρέφεια. Και θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης , ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για όλη την Αττική».

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους πολλούς πολίτες, βουλευτές και πολιτευτές της περιοχής, ο Γ. Βλάχος, ο Β. Οικονόμου, η Β. Κόλλια από τη ΝΔ και ο Σπ. Βρεττός και ο Γ. Σμέρος από το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Δ. Σακελλαρίου πρώην αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, γνωστοί επιχειρηματίες, αλλά και πολλοί νέοι δημότες, γεγονός που δείχνει την στόχευση της παράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share