Πυροβολισμοί σε υπαίθριο πάρτι στο Μίσιγκαν – Δυο νεκροί και 15 τραυματίες

Author

Categories

Share

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν χθες (24.6.2023) σε υπαίθριο πάρτι στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς.

Το πάρτι γινόταν σε δρόμο της πόλης Saginaw του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ, όταν ξαφνικά έγινε συμπλοκή και λίγο μετά άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένας νεαρός άνδρας και μια γυναίκα 51 ετών.

Το πάρτι είχε ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό ποιος το οργάνωσε, είχε… διαφημιστεί μέσω των social media, σύμφωνα με την αστυνομία της Πολιτείας των ΗΠΑ που ανέφερε ότι πριν τους πυροβολισμούς αστυνιμικοί είχαν προσπαθήσει να διαλύσουν το πλήθος σε διάφορά σημεία του δρόμου.

«Η αστυνομία ήταν κοντά, καθώς προετοιμαζόταν να διαλύσει το πλήθος όταν το 911 δέχτηκε κλήσεις από πολίτες που ανέφεραν ότι άνθρωποι πυροβολούσαν μέσα στον κόσμο περίπου στις 12:00 π.μ. στις 24 Ιουνίου», ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι αρχές της πολιτείας των ΗΠΑ ανέφεραν ότι «ξέσπασε μια συμπλοκή μεταξύ των παρευρισκόμενων με αποτέλεσμα να ακουστούν πυροβολισμοί. Σε απάντηση, άλλοι από το πλήθος άρχισαν να πυροβολούν μέσα στον κόσμο, χτυπώντας πολλούς ανθρώπους. Καθώς οι άνθρωποι τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, πολλοί τραυματίστηκαν αφού χτυπήθηκαν από οχήματα έφευγαν από την περιοχή».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον πέντε όπλα διαφορετικού διαμετρήματος και κανένας ύποπτος δεν βρίσκεται υπό κράτηση.

«Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμό ή χτυπήθηκαν από όχημα. Δύο άνθρωποι, ένας 19χρονος άνδρας και μια 51χρονη γυναίκα, πέθαναν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share