Ράιαν Ρέινολντς: Aποκάλυψε ότι πάσχει από αγχώδη διαταραχή – Το δημόσιο μήνυμά του

Author

Categories

Share

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε μία κατάθεση ψυχής σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Κατάθεση ψυχής από τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς. Ο Μάιος είναι ο μήνας ενημέρωσης για την ψυχική υγεία και με αφορμή αυτό ο Αμερικανός ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ίδιος.

Όπως είχε εξομολογηθεί ο Ράιαν Ρέινολντς και στο παρελθόν, εδώ και κάποια χρόνια ταλαιπωρείται από αγχώδη διαταραχή.

«Πλέον, όμως, ξέρω ότι δεν είμαι μόνος», έγραψε στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός.

Το άγχος του εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα μιας ταινίας το 2016, τότε ένιωθε να καταρρέει ψυχολογικά χωρίς όμως να γνωρίζει τι ήταν εκείνο που του προκαλούσε αυτό το συναίσθημα.

Η διάγνωση του γιατρού ήταν ότι πάσχει από αγχώδη διαταραχή. Ο ίδιος ο ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι το είχε καταλάβει πολύ νωρίτερα, αφού πάντα έπασχε από κάτι τέτοιο.

«Πάντα έχω άγχος, έχω και αυτό το ελαφρύ άγχος, που είμαι ανήσυχος για όλα, όμως έχω μπει και στο βάθος του προβλήματος, σε ένα σκοτεινό φάσμα, το οποίο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό», εξήγησε.

Στην ανάρτησή του, ο Ράιαν Ρέινολντς έγραψε ότι τουλάχιστον δεν νιώθει πλέον μόνος και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από οποιαδήποτε διαταραχή δεν τολμούν να το αποκαλύψουν και ζουν με αυτή, νιώθοντας αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

«Ένας από τους λόγους που κάνω αυτή την ανάρτηση τώρα είναι γιατί είχα βάλει πολλά στο πρόγραμμα μου και τα σημαντικά θέματα μου ξέφυγαν. Και ένας από τους λόγους, που συχνά έχω ένα βαρύ πρόγραμμα είναι ο χρόνιος φίλος μου, το άγχος», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτηση του Ράιαν Ρέινολντς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share