«Ράκος» ο Τραμπ, σάρωσε σε τηλεθέαση ο Μπάιντεν

Author

Categories

Share

Πριν από τέσσερα χρόνια, στη δική του ορκωμοσία, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβαζε φωτογραφίες πριν (ορκωμοσία Ομπάμα) και μετά. Και tweet-αρε ότι τη δική του μεγάλη στιγμή, την είχαν δει πολλοί περισσότεροι. Τώρα, η τηλεθέαση που έκανε η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, δεν θα του αρέσει.

Ίσως βέβαια και να μην τον νοιάζει τόσο. Εκείνος τώρα έχει βάλει το καπελάκι του (στραβά) και παίζει γκολφ στη Φλόριντα, ετοιμάζοντας το… κόμμα του και έχει αφήσει τον Τζο Μπάιντεν να συμμαζέψει το χάος που άφησε πίσω.

Click4more Διάταγμα Μπάιντεν: Μάσκες ακόμα και για τα ταξίδια εντός ΗΠΑ

Την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, λοιπόν, την περασμένη Τετάρτη (20.01.2021) την είδαν, μέσω έξι τηλεοπτικών δικτύων, περίπου 40 εκατομμύρια τηλεθεατές σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen data που δημοσιοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη.

Πρόκειται για αύξηση τηλεθέασης κατά 4% σε σύγκριση με τον αριθμό των τηλεθεατών που είχαν παρακολουθήσει την ορκωμοσία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο αριθμός αυτός των τηλεθεατών καλύπτει χρονικό διάστημα τηλεθέασης 30 λεπτών από τις 11:45 της Τετάρτης, όταν ορκίστηκε ο Μπάιντεν, αλλά και τη διάρκεια της πρώτης προεδρικής του ομιλίας από το χώρο της ορκωμοσίας στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Στη μέτρηση συμπεριλαμβάνονται τα τηλεοπτικά ακροατήρια των δικτύων ABC, CBS και NBC, αλλά και των δικτύων καλωδιακής τηλεόρασης Fox News, CNN και MSNBC.

Click4more Ο Άντονι Φάουτσι νιώθει… ανακουφισμένος μακριά από τον Ντόναλντ Τραμπ

Το 2017, περίπου 38,3 εκατομμύρια τηλεθεατών είχαν παρακολουθήσει την τελετή της ορκωμοσίας και την ομιλία του Τραμπ μέσω των ίδιων τηλεοπτικών δικτύων.

Τα στατιστικά στοιχεία της τηλεθέασης δεν συμπεριλαμβάνουν τους ανθρώπους που παρακολούθησαν ζωντανά την τελετή της ορκωμοσίας μέσω της σύνδεσής τους με ψηφιακές πλατφόρμες (Twitter, Facebook και YouTube) ούτε όσους παρακολούθησαν την τελετή της ορκωμοσίας από την τηλεόραση, αλλά εκτός του σπιτιού τους, όπως π.χ. από μπαρ ή εστιατόρια.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share