Ρεγγίνα Μακέδου: Η λευχαιμία έκανε υποτροπή – Η συγκινητική ανάρτησή της

Author

Categories

Share

Η Ρεγγίνα Μακέδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars που προβλήθηκε στο Star, με παρουσιάστρια τη Βικυ Καγιά.

Η Ρεγγίνα Μακέδου δεν είχε κρύψει ποτέ τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τη λευχαιμία, ωστόσο με μια νέα ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως η ασθένεια της χτύπησε ξανά την πόρτα…

Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η λευχαιμία έκανε υποτροπή.

Για μία ακόμη φορά, η Ρεγγίνα Μακέδου έχει θετική σκέψη.

«Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! αι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο.

Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!!

Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!!

Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!!

Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον. Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε μία πρόφταση συνέντευξή της, η Ρεγγίνα Μακέδου είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων: «Έκλαψα, προσπαθούσα να κρατήσω βέβαια και κάποιες ισορροπίες για τους γονείς και την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου σκοτείνιασα πολύ.

Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στην τουαλέτα. Που ήταν ένα βήμα κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά έλεγα πως την ημέρα που δε θα σηκωθώ θα με έχει κερδίσει αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share