Ρέτζιο Εμίλια: «Αγανάκτηση για τη βάναυση επίθεση στους οπαδούς μας πριν το ματς με την ΑΕΚ»

Author

Categories

Share

Η Ρέτζιο Εμίλια εξέφρασε την οργή της, για την επίθεση που δέχθηκαν οπαδοί της ομάδας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο BCL.

«Η Ρετζιάνα εκφράζει την απογοήτευση και την αγανάκτησή της για τη βάναυση επίθεση που δέχθηκαν πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ οι 15 φίλαθλοι της ομάδας μας που ήταν παρόντες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η ομάδα ενημέρωσε αμέσως τους αρμόδιους για το περιστατικό», αναφέρει η Ρέτζιο Εμίλια, σε σχετική της ανακοίνωση, μετά την ήττα της από την ΑΕΚ (68-59).

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε τα γεγονότα και έκανε λόγο για αγνώστους που δεν πρεσβεύουν τις αρχές του συλλόγου.

«H ΑΕΚ ΒC καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Οι ελάχιστοι άγνωστοι, που προσέβαλαν τις αξίες της Α.Ε.Κ. και ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΠΙΤΙ μας.

Τέλος, η ΑΕΚ BC ευχαριστεί τους 2.000 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι με το πάθος και τη φωνή τους συνέβαλαν αποφασιστικά στη θετική έκβαση της αναμέτρησης, η οποία δημιουργεί προϋποθέσεις πρόκρισης για τη «Βασίλισσα» στην επόμενη φάση του BCL», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share