Σάκης Τανιμανίδης: Το βίντεο με τις κόρες του και η ευχή για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα

Author

Categories

Share

Δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές η Χριστίνα Μπόμπα, αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης της έκανε το καλύτερο δώρο…

Τα πιο γλυκά γενέθλια της ζωής της ζει η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος τoυ Σάκη Τανιμανίδη είναι πλέον μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών, και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της.

Η μελαχρινή καλλονή πριν μια εβδομάδα, έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο δυο υπέροχα κοριτσάκια που αποτελούν τους καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ήδη από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα για τα γενέθλιά της, τα οποία βέβαια τα περνάει στο σπίτι με τα νεογέννητα μωρά της και τον σύζυγό της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά δε θα μπορούσε να μην είναι ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν δημόσια.

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς πλέον, Σάκης τανιμανίδης, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο δίπλα του φαίνεται να κάθεται η Χριστίνα Μπόμπα με τα δυο κοριτσάκια τους.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ανέσυρε και ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει την ίδια μέρα δυο χρόνια πριν και ευχόταν στη σύζυγό του η νέα χρονιά να τη βρει «διπλή» ενώ τώρα που έγινε “τριπλή” της ευχήθηκε του χρόνου να είναι «τετραπλή».

«HAPPY BIRTHDAY ζωή μου! Στα πολυυυυυ διαφορετικά γενέθλιά σου φέτος!

Κανονικά εγώ έπρεπε να σου κάνω δώρο, αλλά μου έκανες εσύ το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου πριν λίγες μέρες», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share