Σαλιχάμιτζιτς για την απόλυση Νάγκελσμαν: «Υπήρχαν προβλήματα πειθαρχίας στην Μπάγερν Μονάχου»

Author

Categories

Share

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, μίλησε για την απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας ότι παρατηρήθηκε έλλειψη πειθαρχίας στους Βαυαρούς.

Παράλληλα, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αναφέρθηκε και στην άμεση κινητοποίηση των ανθρώπων της Μπάγερν Μονάχου, για τη συμφωνία με τον Τόμας τούχελ.

Για το αν υπήρχαν προβλήματα πειθαρχίας στην ομάδα: “Αυτό ήταν το στυλ του. Φυσικά υπήρχαν προβλήματα, είχαμε μερικά θέματα πειθαρχίας. Ο Γιουλιάν Νάγκελσμαν είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά είχαμε μερικά προβλήματα”.

Για το πώς κατέληξαν στο διαζύγιο με τον Νάγκελσμαν και τη συμφωνία με τον Τούχελ: “Πετάξαμε την Κυριακή το βράδυ από το Λεβερκούζεν και καθίσαμε τη Δευτέρα, ο Όλιβερ Καν, ο Μάρκο Νέπε και εγώ. Αναλύσαμε τα πάντα. Την περσινή σεζόν, αυτές τις φάσεις, την παρούσα κατάσταση, Ειδικά στο δεύτερο μέρος από τον Ιανουάριο και ύστερα κερδίσαμε πέντε στα δέκα ματς στο πρωτάθλημα.

Ναι αποκλείσαμε την Παρί, δεν ήταν εύκολο τα πήγαμε καλά. Παρ’ όλα αυτά, είχαμε αυτή την κάμψη στις εμφανίσεις μας και συνεχώς χαμήλωναν. Από ένα σημείο, όταν οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές και τα αποτελέσματα χειροτέρευαν, αυτό ήταν που μας παρέπεμψε στην απόφαση.

Την Τρίτη κάλεσα τον Τούχελ, κάτσαμε κάτω και οι τέσσερις το βράδυ και είχαμε μια καλή κουβέντα, τουλάχιστον πέντε ωρών. Ήταν πεπεισμένος ότι μπορεί να οδηγήσει με επιτυχία την ομάδα. Φυσικά, πρώτα καλέσαμε τον Χέρμπερτ Χάινερ και του είπαμε τους λόγους, ενώ ενημερώσαμε και τον Ούλι Χένες. Όταν παίρνουμε τόσο σημαντικές αποφάσεις, είναι σημαντικό να είμαστε όλοι πίσω από αυτό”.

Για την κριτική που άσκησε ο Κίμιχ για την απόφαση: “Αν τον ρωτούσατε θα έλεγε, είχαμε έναν κορυφαίο προπονητή, μια κορυφαία ομάδα. Αλλά οι εμφανίσεις ήταν ανεπαρκείς. Θα το επιβεβαίωνε”.

Για το αν θεωρεί δική του ήττα την αποχώρηση του Νάγκελσμαν: “Είχαμε καλές σχέσεις με τον Γιουλιάν. Έχει εξαιρετική ιδέα για το ποδόσφαιρο. Λυπούμαστε που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Θα θέλαμε να είχαμε προχωρήσει περισσότερο. Αλλά έχουμε μια ευθύνη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share