Σάσα Μπάστα: Έπαθα διάτρηση στομάχου όταν με είδατε να λιποθυμάω στη Φάρμα

Author

Categories

Share

Η εκρηκτική Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό» και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με τη συμμετοχή της στη Φάρμα.

Η πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη συμμετοχή της στη Φάρμα. Η πρώην παίκτρια του reality σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Η Σάσα Μπάστα, αρχικά αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της:

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος. Δεν το έμαθε ποτέ. Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω.

Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά», είπε η Σάσα Μπάστα.

Όπως αποκάλυψε η Σάσα Μπάστα στη συνέχεια, έχασε 12 κιλά μέσα στο παιχνίδι καθώς έπαθε διάτρηση στομάχου.

«Είναι πράγματα που δεν τα έχουμε πει. Φοβηθήκαμε. Εκείνο το πρωί, παραπονιόμουν ότι πονάω, πονάω, πονάω…

Έπινα πολύ δυνατή αντιβίωση για το δόντι μου και μετά από μέρες και επειδή το φαγητό δεν ήταν τόσο δυνατό, πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν άντεξα. Λιποθύμησα. Στη Φάρμα για να πάρουμε ένα χάπι, έπρεπε να το συζητήσουμε με τους γιατρούς γιατί ήταν πολύ υπερπροστατευτικοί», ανέφερε η Σάσα Μπάστα.

«Όταν πήγα στο νοσοκομείο, δε μπορούσα να ακουμπήσω ούτε την κοιλιά μου. Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκατσα άλλες δύο ημέρες χωρίς να φάω. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να φάω λαχανικά και μετά το πέρασα έτσι, με διατροφή. Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται το ιδιαίτερο φαγητό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share