Σάσα Μπάστα: Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά νυφικά

Author

Categories

Share

Η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την κόρη της που της άλλαξε τη ζωή, τα κακεντρεχή σχόλια, το λόγο που παντρεύτηκε 3 φορές τον σύζυγο της και το θαύμα που βίωσε με τον αδελφό της

«Με την κόρη μου το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. O λόγος ύπαρξης μου έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. H κόρη μου είναι ίδια με έμενα, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια είχε.

Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένεια μου, άλλα αυτά δεν τα κανονίζεις», είπε η Σάσα Μπάστα, μιλώντας για την κόρη της.

Μεταξύ άλλων η Σάσα Μπάστα αναφέρθηκε και στον γάμο της. «Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά νυφικά.

Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το εάν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση υπογράμμισε: «Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα»!

«Ποτέ δεν σταμάτησαν τα κακεντρεχή σχόλια, άλλα αν σταθείς σε αυτά δεν θα συνεχίζεις. Άστους να λένε, το όνομα σου να λένε σωστά, κάτι κάνεις σωστά αν μιλάνε για εσένα. Αν κάποιοι θεωρούσαν να πάω στη Eurovision, γιατί να μην το κάνω», πρόσθεσε.

Επιπλέον, η Σάσα Μπάστα εξομολογήθηκε στο «MEGA Καλημέρα» πως έχει βιώσει θαύμα. «Ο πάππους μου και ο θείος μου είναι παπάδες. Έχουμε βιώσει θαύμα με τον αδελφό μου», αποκάλυψε με συγκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share