Σκέρτσος για ΣΥΡΙΖΑ: Η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο «λυσάρι» κάθε πολιτικού λαϊκιστή

Author

Categories

Share

Την δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, σχολίασε με αιχμηρό ύφος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αμφισβητεί τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

Ο Άκης Σκέρτσος, σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως είναι εντελώς προβλέψιμος. Άλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο «λυσάρι» κάθε πολιτικού λαϊκιστή ιδίως όταν χάνει».

Ολόκληρη η δήλωση του Άκη Σκέρτσου:

«Νωρίτερα η Π. Τσαπανίδου αμφισβήτησε με δήλωσή της τα ευρήματα των εταιριών δημοσκοπήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως είναι εντελώς προβλέψιμος. Άλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο «λυσάρι» κάθε πολιτικού λαϊκιστή ιδίως όταν χάνει. Επαφίεται στον ΣΕΔΕΑ αν θα αντιδράσει για αυτή την άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη από κάθε άποψη πολιτικής δεοντολογίας επίθεση στις εταιρίες δημοσκοπήσεων. Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένουμε και πολλά περισσότερα, ίσως πέρα από την επόμενη προβλέψιμη επίθεση στα «συστημικά» ΜΜΕ και τις «ελίτ των ολιγοπωλίων». Για το θέμα των debate θα τα πούμε αναλυτικά στη διακομματική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share