Σκέρτσος: Η συνεργασία Τσίπρα – Βαρουφάκη έφερε τρίτο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες

Author

Categories

Share

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ παραχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας – με αφορμή τις εκλογές της 21ης Μαΐου- ότι η συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη έφερε ένα τρίτο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες και άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του. Αυτά που κάνει είναι βγαλμένα από υτο εγχειρίδιο των δημαγωγών και του τραμπισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πρόταση για debate μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σκέρτσος τόνισε: «Όλα τα κόμματα να εκπροσωπηθούν σε μία τηλεμαχία και να ακουστούν όλες οι απόψεις, για να γίνει κατανοητό στους πολίτες ότι η συνεργασία των ηττημένων κρύβει κινδύνους, ένα σχέδιο Δήμητρα. Ο κ. Βαρουφάκης είναι εν δυνάμει συνεργάτης του Τσίπρα. Η συνεργασία Τσίπρα – Βαρουφάκη έφερε τρίτο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες».

«Μπροστά στην πολιτκή λαιμαργία να ανακαταλάβουν την εξουσία, είναι ικανοί να ανασύρουν τις χειρότερες όψεις του κυβερνητικού τους βίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας: «Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για τερατογενέσεις δεν είναι αστείο, είναι επικίνδυνο».

Ακούστε όσα είπε στον ΣΚΑΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share