Σμαράγδα Καρύδη: Αδικήθηκα από τον εαυτό μου, δεν δούλεψα αρκετά ή από τεμπελιά δεν έκανα όσα θα μπορούσα

Author

Categories

Share

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τα επαγγελματικά της αλλά και για την παρουσίαση του τρίτου κύκλου του «Celebrity game night».

«Είμαι χαρούμενη που ξεκινάει ο τρίτος κύκλος του «Celebrity game night». Φέτος στο «celebrity game night» θα δούμε καινούρια παιχνίδια.

Όταν ξεκίνησα το «celebrity game night» κατάλαβαν ότι είμαι παιχνιδιάρα, γιατί προσπάθησα να το κάνω όπως στο σπίτι με τους φίλους μου», ανέφερε στην εκπομπή η Σμαράγδα Καρύδη.

Για το θέατρο και την τηλεόραση η Σμαράγδα καρύφη είπε ότι πρέπει «να βρεις μια παιδικότητα για να κάνεις θέατρο.

Μου αρέσαν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της κωμωδίας που είχα γνωρίσει, στο δράμα μου άρεσε η Λαμπέτη. Από μικρή ήμουν τρολ, θα ήθελα να είμαι σε ένα παραθυράκι στις ειδήσεις και να λέω πάνω από τον εκφωνητή πράγματα».

«Στη ζωή μου θα ήμουν λιγότερο δειλή, λιγότερο κότα. Η επανάσταση μου δεν έγινε μια ημέρα, έγινε σταδιακά, γιατί το συνειδητοποιούσα και το ήξερα. Είμαι δεινόσαυρος πια σε αυτή τη δουλειά, έχω πει πολλά όχι. Δεν έχω φύγει, αλλά έχω πει «τι ωραία που γλίτωσα». Δεν μου αρέσει η φθορά του χρόνου, αλλά δεν με πιάνει και τρέλα», τόνισε.

«Δεν πιστεύω ότι με αδίκησαν, αλλά ότι αδικήθηκα από τον εαυτό μου, δεν δούλεψα αρκετά ή από τεμπελιά δεν έκανα όσα θα μπορούσα», συμπλήρωσε.

Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Σώσε» στο θέατρο «Παλλάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share