Σμαράγδα Καρύδη: Σε μια ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή, τα λόγια μας φαίνονταν αστεία

Author

Categories

Share

Η Σμαράγδα Καρύδη, μιλά στο «Πάμε Δανάη!» για τη συμμεροζή της στη σειρά «Φίλα τον βάτραχό σου» και διηγείται ιστορίες από τα γυρίσματα.

Η Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε για τον ρολο της στη σειρά «Φίλα τον βάτραχό σου», αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τα γυρίσματα.

«Η σειρά αγαπήθηκε γιατί ήταν μια ερωτική ιστορία και είχαμε ωραία χημεία με τον Θοδωρή ως ζευγάρι. Από τον ρόλο μου θυμάμαι ότι γενικά βασανιζόμουν μέχρι που γνώρισα τον έρωτα.

Οι πολύ αστείες σκηνές στη σειρά ήταν συνήθως αυτές με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Αυτοσχεδιάζει διαρκώς», ανέφερε η ηθοποιός, εξαίροντας παράλληλα και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

«Ο κόσμος έβλεπε τη σειρά, είχε μεγάλη επιτυχία, παρόλα αυτά με φωνάζαν «Ντάλια»», σχολίασε χιουμοριστικά, και χωρίς να ξεχνά τον αγαπημένο ρόλο της «Ντάλιας», στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Στο Παρά 5».

«Σε μια ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή, τα λόγια μας φαίνονταν αστεία και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Η σκηνή παίχτηκε έτσι», πρόσθεσε σχετικά με τη συνεργασία της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς, θυμάμαι έναν γάμο που τον κάναμε άνοιξη και δεν μπορούσα να κάνω το γύρισμα γιατί είχα μια τρομερή αλλεργία! Σε όλο το γύρισμα έκλαιγα και σταματάγαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος», κατέληξε στις δηλώσεις της, η Σμαράγδα Καρύδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share