Σοφία Βόσσου: Πρώτη φωτογραφία και συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Author

Categories

Share

«Η αγαπημένη μας Σοφία είναι πολύ καλά!», αναφέρει για τη Σοφία Βοσσου ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η αγαπημένη σε όλους Σοφία Βόσσου ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Σου Κου Family”, μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η οποία κατάφερε να την κρατήσει αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που της πήρε την συνέντευξη, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε πως πλέον είναι καλά στην υγεία της.

«Η αγαπημένη μας Σοφία είναι πολύ καλά!

Τηλεοπτικά είναι μια μεγάλη αποκλειστικότητα να έχεις την πρώτη της συνέντευξη μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της,

Στέκομαι όμως στο πιο προσωπικό επίπεδο, γιατί πέραν από «αποκλειστικότητες», το σημαντικότερο για μέν είναι η χαρά, η συγκίνηση και η επισφράγιση μιας 35χρονης φιλίας, το γεγονός ότι επέλεξε να μιλήσει σε μένα, μετά από αυτήν την συγκλονιστική στιγμή της ζωής της.

Την ευχαριστώ από καρδιάς.

Η συνέντευξη μας με την Sofia Vossou, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Σου Κου Family στον ΣΚΑΪ ΤV», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share