Σοφιάνα Αβραμάκη: Ποτέ δεν φύγαμε μόνοι με τον Άρη Σοϊλέδη στη ζούγκλα

Author

Categories

Share

H Σοφιάννα Αβραμάκη που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, ξεκαθαρίζει πρώτη φορά για τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση τους.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη βρίσκεται εκτός Survivor εδώ και λίγες μέρες, καθώς ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, τοποθετήθηκε στα όσα είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ τις δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Με την Ασημίνα περάσαμε 40 κύματα. Αν μου πεις να σου πω ένα άτομο που θυμάσαι ως σημαντικότερο σε αυτό το ταξίδι θα σου πω την Ασημίνα. Ωστόσο, όταν ήρθε η μίξη των ομάδων δεν είχε την ωριμότητα να το διαχειριστεί όπως εγώ.

Εμένα δεν άλλαξε τίποτα στα συναισθήματά μου και φτάσαμε να ανταλλάξουμε λίγο πιο βαριές κουβέντες. Πολλοί ήταν οι καλοθελητές που ήθελαν να χάσουν τη σχέση μας, αλλά κάποια στιγμή είδα και εγώ πράγματα και πήρα θέση, διαφορετικά θα φαινόμουν αδύναμη απέναντί της», ανέφερε Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Αυτά που ακουγόντουσαν για εμένα και τον Άρη στην αρχή ήταν αστεία, μέχρι που καταλάβαμε πόσο σοβαρό είναι.

Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ιδίως όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, πόσο μάλλον όταν και η κοπέλα που θα παντρευτεί είναι στον χώρο της τηλεόρασης και δέχεται έναν απίστευτο πόλεμο.

Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ειδικά απέναντι σε εμένα που είμαι πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγουμε στη ζούγκλα μέσα αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου.

Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας γιατί έχω και μία οικογένεια εκεί έξω», εξήγησε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Ενημερώθηκα από τον Άρη για το τι έχει συμβεί και στην αρχή το πήρα στην πλάκα, αλλά μετά νομίζω ότι το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι μπήκα στη θέση της Μαρίας Αντωνά, σκέφτηκα πως μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που είναι εκεί έξω που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος με τη συγκεκριμένη κοπέλα, για την οποία μπορεί να έχουν ακουστεί και άλλα πράγματα στο παρελθόν.

Κάποιοι από την παρέα μας είπαν να το αφήσουμε να περάσει και να μην το κάνουμε θέμα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφιάννα Αβραμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share