“Σοκ”! Η Τζένοα έχει “γονατίσει” από τον κορονοϊό

Author

Categories

Share

Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην Τζένοα, με τον κορονοϊό να έχει “χτυπήσει” πού… γερά την ομάδα.

Έχει “θερίσει” την ομάδα της Serie A! Η Τζένοα ανακοίνωσε ότι 14 μέλη του συλλόγου, μεταξύ των οποίων εκτιμάται ότι βρίσκονται 8-10 ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μετά τον αγώνα με τη Νάπολι.

Μέχρι στιγμής, μόνο ο τερματοφύλακας Ματία Περίν και ο μέσος Λάσε Σένε έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν κορονοϊό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportitalia, ο τελευταίος γύρος των δοκιμών μετά τη βαριά ήττα (0-6) στη Νάπολι την Κυριακή, έδειξε ότι ο ιός είχε εξαπλωθεί σε όλη την ομάδα του αγώνα.

Το γεγονός επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους οι «ροσομπλού», που παραδέχθηκαν ότι αυτή τη στιγμή 14 μέλη της αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μαζί και μέλη του προσωπικού, ανιχνεύθηκαν με τη νόσο.

Τόσο η Sportitalia όσο και η Gazzetta dello Sport ισχυρίζονται ότι από αυτά τα 14 άτομα οι 8 είναι παίκτες, που αν ισχύει ανεβάζει σε 10 τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που είναι θετικοί στον κορονοϊό, συμπεριλαμβανομένων των Περίν και Σένε.

«Η Τζένοα CFC ανακοινώνει ότι μετά τις σημερινές δοκιμές, ο αριθμός των θετικών υπαλλήλων στην COVID-19 έχει αυξηθεί σε 14 μεταξύ των μελών της ομάδας και του προσωπικού. Ο σύλλογος έχει ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο και ενημέρωσε τις αρχές. Ο σύλλογος θα ενημερώνει καθώς εξελίσσεται η κατάσταση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share