Σπύρος Δημητρίου: Τι είπε στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν γίνουν ζευγάρι

Author

Categories

Share

Ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου φιλοξενείται απόψε το βράδυ στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μιλάει για τη σχέση του και τον γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, σύζυογος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μιλάει για πρώτη φορά και προχωράει σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη σύζυγό του, τον τρόπο γνωριμίας τους και την εξέλιξη της σχέσης τους μέσα από τον γάμο.

Ο Σπύρος Δημητρίου φιλοξενείται απόψε το βράδυ στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη.

Για πρώτη φορά, ο γνωστός δικηγόρος προχωρά σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον τρόπο γνωριμίας τους και την εξέλιξη της σχέσης τους μέσα από τον γάμο.

«Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”.

Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους», δήλωσε ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share