Σπύρος Πνευματικός: Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου για τους καρκινοπαθείς – Το τηλεφώνημα Μαρινάκη στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ

Author

Categories

Share

Ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη οδήγησε τον υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας, Σπύρο Πνευματικό να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση μιλώντας για παρερμηνεία των όσων είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τον τρόπο αντιμετώπισης των καρκινοπαθών σε τελικό στάδιο. 

Ο Παύλος Μαρινάκης τον κάλεσε στο τηλέφωνο κι εξέφρασε την έντονη δυσφορία του.

Μετά από αυτό με ανάρτησή του στα social media ο κ. Πνευματικός αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί, είχα μία συζήτηση επιστημονικού καθαρά περιεχομένου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ πάνω στα θέματα της υγείας. Δυστυχώς, κάποια από τα λεγόμενά μου, δεδομένου και του περιορισμένου χρόνου που είχα να αναλύσω ένα τόσο δύσκολο θέμα,  παρερμηνεύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις από κάποιους που σκόπιμα θέλησαν να τα διαστρεβλώσουν. 

 Ως δημόσιος λειτουργός της υγείας, όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου, έχω αποδείξει εμπράκτως την αγάπη μου προς τον ασθενή και την ξεκάθαρη και βαθιά πεποίθησή μου ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και αποτελεί απόλυτη αξία.  Με αυτό τον γνώμονα κινήθηκα πάντα κι αυτό αποτελεί απαράβατη αρχή για μένα και στην επιστημονική μου προσφορά, αλλά και στην πολιτική μου δραστηριότητα.

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά, αν κάποια από τα λεγόμενά μου άφησαν οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share